Fotoshoots

Je kunt diverse fotoshoots bij mij reserveren. Maak hieronder je keuze. Heb je zelf andere wensen en ideeën laat het me weten, samen maken we vast een mooi plan op maat.

Gezinsshoot

Tijdens een gezinsshoot maak ik een mooi portret van het hele gezin. Naast groepsfoto’s zorg ik er ook voor dat alle gezinsleden op een persoonlijke manier worden vastgelegd. We nemen alle tijd, zodat iedereen ontspannen op de foto komt. De ervaring leert dat met geduld en aandacht het goed komt, ook als een kindje misschien even niet zo graag mee wil werken. Ik zorg ervoor dat er van iedereen een prachtige foto gemaakt wordt.

Voor een gezinsshoot zoeken we een mooie buitenlocatie op, waar we gebruik kunnen maken van natuurlijk licht.

Voor een mooier eindresultaat is het fijn als tijdens een fotoreportage de kleur van jullie  kleding die je draagt op elkaar is afgestemd.

Een gezinsshoot is geschikt voor maximaal 5 personen.

Een gezinsshoot duurt ongeveer één uur.

Collagegezin

 Familieshoot

Wil je graag met de familie op de foto, dan is deze shoot geschikt. Tijdens een familieshoot maak ik een mooi portret van de hele familie. Naast groepsfoto’s zorg ik er ook voor dat alle gezinsleden op een persoonlijke manier worden vastgelegd. We nemen alle tijd, zodat iedereen ontspannen op de foto komt. Ik leg jullie speciale familie-moment vast, zoals jullie zijn. Spelenderwijs stuur ik de kinderen naar een mooie foto. Ik zorg ervoor dat er van iedereen een prachtige foto gemaakt wordt.

Voor een familieshoot zoeken we een mooie buitenlocatie op, waar we gebruik kunnen maken van natuurlijk licht.

Voor een mooier eindresultaat is het fijn als tijdens een fotoreportage de kleur van de kleding die je draagt op elkaar is afgestemd.

Een familieshoot duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Collagefamilie

Portret

Misschien wil je graag een portret laten maken van jezelf of je kinderen zonder uitgebreide reportage. Uiteraard is dit ook mogelijk. Ik kom dan naar je thuis of we spreken af op een buitenlocatie. Eerst zullen we foto’s nemen om even aan elkaar en de camera te wennen en dan maken we een mooi portret. Van tevoren zullen we overleggen wat voor soort portret je graag hebben wilt, zodat ik daar tijdens het fotograferen direct rekening mee kan houden. Het mooiste portret ontvang je na overleg in kleur en zwart wit op hoge resolutie. Deze shoot duurt per persoon maximaal een half uur.

Collageportret

Zwangerschapsshoot

Wil je deze bijzondere en speciale zwangerschapstijd op een persoonlijke en natuurlijke manier vastleggen, dan is deze shoot geschikt voor jou. Tijdens een zwangerschapsshoot fotograferen ik meestal op twee locaties. We maken eerst thuis sfeervolle persoonlijke foto’s, we zoeken daarbij naar mooie lichte plekjes in huis om foto’s te maken. Daarnaast gaan we naar buiten om in een natuurlijke omgeving een mooi zwangerschapsportret te maken. De aanstaande mama komt natuurlijk op de foto, maar de aanstaande papa is uiteraard ook welkom. Met elkaar maken we er een bijzonder moment van.

Collagezwangerschap

We overleggen van tevoren uitgebreid wat je wensen en ideeën zijn, zodat we goed voorbereid aan de shoot kunnen beginnen.

We nemen alle tijd voor een zwangerschapsshoot. De ervaring leert dat we meestal (afhankelijk van de reistijd tussen van de verschillende locaties) aan twee uur fotograferen genoeg hebben.

Een zwangerschapsshoot spreken we af vanaf ongeveer de 35e week van je zwangerschap, zodat je buik mooi uitkomt op de foto’s.

Ook is het mogelijk om zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot te doen. Je ontvangt dan een leuke korting.

Collagenewborn

Newbornshoot

Een newbornshoot is een prachtige herinnering aan die allereerste speciale tijd met jullie kindje. Tijdens de newbornshoot kom ik bij je thuis maak ik een mooi portret van jullie pasgeboren kindje. Dit doe ik in een natuurlijke en echte stijl. Tijdens de reportage maak ik foto’s van de baby, maar natuurlijk ook van jullie kindje samen met papa en mama. De foto’s die ik maak zijn puur en echt.

De fotoshoot kan het best plaatsvinden binnen ongeveer drie weken na de geboorte, omdat de baby dan nog veel slaapt en zich lekker opkrult. We nemen voor de reportage ruim de tijd. Ik wacht rustig op het juiste moment om de goede foto te maken en samen maken we er een speciale belevenis van.

Voor een mooier eindresultaat is het fijn als tijdens de newbornshoot de kleur van de kleding die jullie en de baby dragen rustig en op elkaar afgestemd is.

We overleggen van tevoren wat je wensen en ideeën zijn, zodat we goed voorbereid aan de shoot kunnen beginnen.

Ook is het mogelijk om zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot te doen. Je ontvangt dan een leuke korting.

Collage newborn

Lifestylereportage

Wil je graag het thuisgevoel vast laten leggen, gewoon zoals het is, dan kun je ervoor kiezen om een persoonlijke lifestylereportage te laten maken van de dagelijkse situatie thuis. Ik fotografeer je gezin in zijn persoonlijke omgeving, met als resultaat persoonlijke, spontane en pure foto’s.

Voor een lifestylereportage spreken we samen de gewenste duur af.

Collage lifestyle

Portet (mini-shoot) & Portfolio-shoot

Ben je op zoek naar een nieuwe profielfoto voor je social media of LinkedIn? Zoek je een nieuwe baan en wil je een representatieve foto hebben voor je CV? Of heb je juist een sprekende foto nodig, omdat je net een nieuwe baan hebt? Maak je voor je eigen bedrijf een website en heb je een portret en professioneel beeldmateriaal nodig.

Ben je op zoek naar alleen een portret, dan is een mini-shoot geschikt. We spreken dan af bij je thuis of  op een buitenlocatie en ik maak een passend portret. Wil je iets meer… dan is een portfolio-shoot iets voor jou…! Samen maken we een mooi portret en en sprekende foto’s van je werksetting. Deze foto’s kunt je bijvoorbeeld goed gebruiken bij het opzetten van je website.

froukje-007-2 froukje-005

Kinderfeestje

Ook is het mogelijk om een kinderfeestje te reserveren. Tijdens een foto-feestje kom ik bij je thuis. Een feestje bestaat uit drie foto-rondes. Eerst gaat iedereen op de foto, gewoon zoals je bent. Ik maak portretjes, maar natuurlijk ook een groepsfoto. Voor de volgende ronde gaan we ons omkleden. Iedereen mag zelf hele mooie feestkleding meebrengen. Natuurlijk maak ik van iedereen weer een mooie sfeervolle feestelijke foto. Tot slot gaan we aan de slag met accessoires en leuke items om de foto’s nog specialer te maken. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd om wat te eten en drinken.

Afhankelijk van het weer maken we binnen en/of buiten foto’s. Als we binnen fotograferen, zoeken we een mooi licht plekje in huis op en hebben we de mogelijkheid om naar buiten te gaan dan geeft dit ook een mooi resultaat.

Collagefeestje

Ik zorg ervoor dat er voor iedere feestganger een pakketje komt met daarin je allermooiste foto’s van het feestje, zodat de jarige deze al heel snel na het feestje uit kan delen.

Een foto-feestje is geschikt voor ongeveer 6 kinderen, zodat ik alle “modelletjes” de verdiende aandacht kan geven tijdens het fotograferen.

Een foto-feestje duurt ongeveer twee uur.

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan even contact met me op.

Collage bruiloft

Bruidsfotografie:

Spreekt mijn pure, frisse, lichte en persoonlijke stijl van fotograferen je aan en wil je je speciale dag laten vastleggen, maak dan eens een vrijblijvende afspraak om te kijken wat ik voor jullie kan doen.

↑ Omhoog