Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Als je een fotoshoot wilt laten doen, wil je natuurlijk weten hoe ik te werk ga. Alle informatie over mijn werkwijze en de tarieven van de diverse shoots zijn op deze pagina te vinden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op.

Collage werkwijze

Contact

Als je een fotoshoot wilt boeken dan kun je contact met me opnemen via email/contactformulier of via een persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. We spreken dan in overleg een datum en een eventuele reservedatum af (afhankelijk van de soort fotoshoot) in verband met mogelijke slechte weersomstandigheden op de oorspronkelijke datum. Ook kunnen we dan de details van je fotoshoot doornemen. Voor een zwangerschaps- en/of newbornshoot kan het soms ook handig zijn om elkaar van tevoren alvast een keer te ontmoeten om elkaar te leren kennen en je ideeën en wensen door te nemen.

Als we een afspraak hebben gemaakt ontvang je daar een bevestigingsbrief van, met alle informatie voor de fotoshoot.

Het is het hele jaar mogelijk om een afspraak te maken. Omdat ik voor alle fotoshoots en nabewerking de tijd wil nemen, zijn het aantal sessies per week beperkt, boek dus jouw shoot op tijd.

Collage werkwijze 2

Locatie

Bij het maken van foto’s maak ik het liefst gebruik van natuurlijk daglicht. We gaan voor jou shoot dus ook op zoek naar een mooie buitenlocatie, zoals het strand, het bos, in de stad of in een tuin of park. We spreken in overleg een mooie locatie af. Dit kan een plek zijn die een speciale betekenis voor je heeft of waar je graag komt. Heb je zelf geen wensen, dan kan ik een voorstel doen. Voor een newbornshoot zoeken we binnen mooie lichte plekjes op om foto’s te maken.

Ik fotografeer vooral in de regio Middelburg/Walcheren, maar daar buiten is eventueel ook mogelijk, daar houd ik in de offerte dan rekening mee.

Ik maak geen gebruik van een studio.

Collage locatie

De foto’s

Je ontvangt alle geschikte foto’s professioneel bewerkt op hoge resolutie in kleur en zwart/wit, zodat je zelf kunt kiezen welke je het mooist vindt en eventueel af wilt laten drukken. Je ontvangt de foto’s na betaling binnen een week, via Wetransfer. Hiervoor ontvang ik dan graag een emailadres van je.

Ook is het mogelijk om Annemiek fotografie je uiteindelijke fotoproduct te laten bestellen. Dit doen we uiteraard in overleg. De kosten hiervoor komen dan bij het tarief van de shoot.

Collagezwshoot

Tarieven van de diverse shoots

Gezinsshoot (max 5 pers): € 100
Cadeaubon gezinsshoot (max 5 pers): € 100
Familieshoot € 150
Cadeaubon familieshoot € 150
Portret (mini-shoot) €  50
Zwangerschapsshoot € 150
Cadeaubon zwangerschapsshoot € 150
Newbornshoot € 150
Cadeaubon newbornshoot € 150
Combinatie Zwangerschaps- & Newbornshoot: € 250
Portfolio-shoot (1 uur) € 100
Kinderfeestje (max 6 kinderen, 2 uur, incl. foto’s afgedrukt voor alle kinderen van het feestje) € 150
Familiefeest of andere feestelijke gelegenheid? Ik leg ook deze bijzondere gebeurtenis graag voor je vast (min. 2 uur) 75  per uur
Voor bruidsfotografie maak ik voor jullie een offerte op maat. Tijdens een gesprek wil ik graag jullie wensen horen en aan de hand daarvan maak ik een totaalprijs op.  

Reiskosten

Ik werk vooral in de regio Middelburg/Walcheren. Binnen deze regio reken ik geen reiskosten. Wil je graag een fotoshoot op een andere locatie, buiten deze regio, dan komt er 30 cent per kilometer bij op de oorspronkelijke prijs van de gekozen fotoshoot.

Social media

Na een fotoshoot plaats ik graag een mooie foto op Facebook en Instagram. Hiervoor zal ik altijd eerst toestemming vragen. Wil je hier meer informatie over zie mijn privacyverklaring 

↑ Omhoog